Melyik a legtöbbet kereső játék?
Figyelt kérdés
Haverommal beszélgettünk és felvetettük a kérdést hogy melyik lehet, ő mondta hogy metin2, metin2mester stb stb, meg dark orbit, én mondtam hogy a wow, eredetibe 25ezer a game, +3havonta9ezer és 20millio gamer. Na melyik?2012. aug. 21. 01:58
1/9 anonim válasza:
a wow szerintem :D
2005 ota :D
nem sokára jön az uj kiegje is :D
2/9 anonim válasza:
Egyértelműen wow. Pandával együtt már beszerezhető 18ezerért + 2 havonta 6300
3/9 anonim válasza:
1. Blizzard - a wowjával van a csúcson
2. EA - főleg a FIFA
3. Ubisoft - az Assassin's Creedel.
4/9 anonim válasza:
szerintem az EA!
rengeteg nfs és fifa miatt meg még ott vannak a crysis-ok is! meg még sok más...
5/9 anonim válasza:
Egy hónap wow kb. 3300 ft (külföldön biztos drágább). Van kb. 11.000.000 aktív felhasználó.
Havi 36.300.000.000 forint jön be nekik. Azért ehhez képest még az EA sincs sehol, azért, mert ott egyszer megveszed, és ámen, nem kell fizetgetni.
6/9 anonim válasza:
Ja, és még, hogy a wow játékot megveszed, meg a külön extrákat is sokan veszik...
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2012. aug. 21. 17:38
8/9 anonim válasza:
egyértelműen a wow mert ezeknek az EA meg ilyeneknek a játékait nagyon sokan leszedik torrentről de a wowot azt meg kell venni
9/9 anonim válasza:
Wowot is lehet feltörve játszani, de az nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!