Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Virtual DJ Home 7 kérdések (? )

Virtual DJ Home 7 kérdések (? )

Figyelt kérdés

hogy kell levenni/felvinni a mélyet??

és a High tekerők mikre valók ?

2012. aug. 19. 14:05
 1/5 A kérdező kommentje:
most letöltöttem egy másik verziót de a töltés képernyőn alúl kiírja (angolul) hogy még "16 nap van hátra" mihez?? :O
2012. aug. 19. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
az hogy probaverziost szedtél le!
2012. aug. 27. 14:36
 3/5 matebmx02 válasza:
Minek akarsz te ilynnekkel foglalkozni?ha még azt sem tudod hogy melyikkel kell mélyíteni?
2012. nov. 3. 00:40
 4/5 A kérdező kommentje:
úgy kérlekszépen h mindenki így tanulja az alapokat nem lehet egyből egy 10 perces remix-et csinálni
2012. nov. 5. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:
De nem árt, ha nem szinte teljesen analfabétaként állsz neki. Elvileg van középen 3 potméter, azokkal állítod az EQ-t, azaz a mélyet (low), a közepet (mid), és a magasat (high). Ha a mélyet veszed le, akkor általában eltűnik a "tüctüc", vagyis a kick, meg a mély hangok, vagyis nagyon minimális lesz, mivel kb. a max 150 hz-ig terjedő hanghullámok hangerejét leveszed az alapérték alá. Ha a középsőt veszed le, akkor a hangok legszélesebb skálájából (legnagyobb frekvenciatartomány) veszed le a hangerőt, ezzel én nem is nagyon szoktam szórakozni, vagyis nagyon minimálisat, ritkán effektezéshez. A magas általában inkább csak az éneket próbálja eltűnteni, mármint magasabb hangokat, mellette nagy lesz a "tüctüc", és igazán doboz hangja lesz a zenének. Persze keverésnél a 3 csatornából legalább az egyik birizgálása nagyrészt elengedhetetlen, ha már megy alatta a másik. Sok gyakorlást, és kitartást! :)
2012. nov. 8. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!