Start menü áthelyezése külső hdd-ra?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem ,hogy van egy külső 500 gb-os Hdd. Arra telepítgetem a játékaimat és ezen szoktam játszani. Sajnos viszont a mentéseim továbbra is a C meghajtómon maradnak a dokumentumaim között. Meg lehet-e oldani hogy az is átkerüljön a külső hdd-re és ne keljen minden mentés után manuálisan rámásolnom?2012. aug. 19. 10:36
1/11 anonim válasza:
Persze. Átírod a programot és akkor oda menti. :)
2/11 anonim válasza:
Minek másolod át minden mentés után?
Paranoiás vagy talán?
3/11 anonim válasza:
A játékokat meg megint csak újra kell telepíteni egy oprendszertelepítés után, így én sem értem...
4/11 A kérdező kommentje:
Írok egy példát ,hogy MINDENKI megértse! A külső hdd-ra fel van rakva a Fifa 12. Leülök a gép elé játszom. Majd mikor már elegem van ELMENTEM a játékot. Támad egy ötletem és elmegyek Fenékpusztára. Ott is akarok fifázni ,de a mentésem nincs a külső hdd-n. Tudom hogy rá lehet másolni ,de én azt szeretném hogy ez automatikus legyen
2012. aug. 19. 16:07
5/11 anonim válasza:
Akkor mondok én is egy példát. A játékok fele így nem működik, hogy felteszed külső vinyóra oszt Fenékpusztán meg rátolod a gépre és megy.
Hát nem. A játékok jó része nem indul el, ha a gépre nincs feltelepítve. Lehet, hogy a FIFA éppen megy, de nagy része nem. Ezért nem értem ezt a külső vinyó dolgot...
Egyébként szerintem nincs progi rá, kis kezeddel átmásolod és kész...
6/11 A kérdező kommentje:
Bocsanat eddig 9 jatekot telepítettem ra ( dirt3, fifa12, cod mw3, stb ) siman mennek semmi bajuk
2012. aug. 19. 17:29
7/11 anonim válasza:
Szerencse. A másolást akkor is kézzel kell megoldani...
8/11 anonim válasza:
nekem is minden játékom külsőn van, és mindegyik simán megy új windowson, és másik gépen is. de igen, a másolást azt kézzel kell, meg kell nézni melyik hova ment, kimásolni, aztán vissza.
9/11 anonim válasza:
Létrehozol egy botot, ha értesz a programozáshoz és az minden kilépésnél rámásolja neked. Persze csak ha tényleg értesz a progizáshoz... xd
10/11 Golan Trevize válasza:
ezzel be tudod állítani, hogy melyik foldereket/fileokat szinkronizálja a C: meghajtó és a külső vinyó között.
természetesen továbbra is a C:-re fog menteni a játék, de legalább nem kell kézzel másolgatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!