Aki profin vagy legalább jól vágja az Adobe photoshop CS6-t az segítene?
Figyelt kérdés
Nos az lenne a kérdesem h hogyan tudok fehér illetve feket alapra festeni más színnel?? Illetve feketét vagy fehéret festeni mert csak világosít meg sötétít amikor valamit átakarok festeni feketére akkor csak megsötétíti és fehérrel meg világosítja. S feketa alapon meg fehér alapon nel mátszik a szín amit festek:D Előre is köszi annak aki segíteni tud2012. aug. 18. 21:16
1/4 anonim válasza:
Nem mindegy hogy milyen keverési módban vagy, normál színmódban vagy Szín színmódban festesz.
Normál esetén magával a színnel festesz és a pixelek felülíródnak a színnel. Szín mód esetén a színezettel festesz, így a kép tartalma megmarad, és megkapja az adott színnel való feltöltést.
Ha ez így nem érthető, próbáld ki a Módok közötti különbséget az ecset beállításaiban.
A másik lehetőség, hogy nem az ecsetet használod, hanem valamilyen más módosító eszközt (többnek is ecset ikonja van).
Ecset - brush - B betű
2/4 A kérdező kommentje:
köszi de nemhiszem h értehető voltam nekem az a problémám h pl átakarok festeni egy orszolánt feketére mivel h barna és ráfestek utána sörétbarna lessz.
2012. aug. 18. 21:57
3/4 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne a képkorrekciók között a színt módosítani, mert az mindent átállít egyből.
Ha nem is megy, akkor Google-ben keresel tutorialt, például a színcserére.
4/4 A kérdező kommentje:
oké köszi. Ezzel a teknikával amit ismerek ezzel a két színnel nem boldogultam sehogysem:D:D
2012. aug. 18. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!