Divat suliban egy pályán segítség?
Figyelt kérdés
Mikor az igazgatónő kicsapja a lányt az iskolából és azt mondja hogy: "szedd össze a csomagodat és távozz" és a lány azt mondja hogy hátha Martin tud neki segíteni,de ezután mit kell csinálni átjártam az egész sulit és nem találtam senkit#Divatsuli #charlton's fashion academy
2012. aug. 17. 22:13
1/3 anonim válasza:
Martin a Divatterv teremben van egészen pontosan annak az erkélyén (vagyis a terem másik oldalán egy nagy fehér ajtón kimész és ott). Ha tovább jutottál akkor lécci te is segíts nekem (ha tudsz) abban, hogy a dedikált fotót HOVA kell vinni ( azt tudom, hogy Martinnak, de ő hol van??) ????? Előre is köszi!
2/3 A kérdező kommentje:
a háló terembe van az egyik ágy mellet áll :)
2012. szept. 1. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!