Skyrim-ba, azon belül is Markarth-ba, nem enged csinálni semmit, amikor az őrök leszólítanak, mitévő legyek?
http://www.youtube.com/watch?v=PkN_Xn-qlaE -> ugyan ez a problémám, ás ott alatta van egy komment amit sokan lájkoltak, ebből arra következtettem, hoyg az használ is. Szóóóóvaaaal... ha valaki le tudné nekem fordítani, azért hálás lennék :)
here is fix :D
1. Travel to Markarth
2. Walk up to a city guard and begin the "You've committed crimes..." dialog
3. Do not select any dialog options
4. Hit the tilde key ( `/~ key above the tab key) to bring up the console
5. Using either the game pad or the mouse position the cursor right in the middle of the guard's head and click on his head. You should now see a hex code in the console. It is important that it is the guard's head - not his body.
6. Type paycrimegold into the console
Xpider04 8 hónappal ezelőtt 8
1. Utazz Markarth-ba
2. Menj oda egy őrhöz és beszélj vele. Elkezdi mondani, hogy You've committed crimes... stbstb.
3. NE válaszolj semmit.
4. A Tab feletti 0-át nyomd meg, hogy bejöjjön a console(ahova a kódokat is írod)
5. Irányítsd a kurzort pontosan az őr feje közepére, és kattints rá. (Látni fogsz egy ilyen számos kódot a console ablakában. Fontos, hogy a fejére kattints, ne a testére)
6. Írd be a console-ba, hogy paycrimegold, majd enter
(Kilépni a console-ból a nullával tudsz)
Remélem segítettem! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!