Jdownloader nem indul a letöltés vajon miért? Elindítom, de a letöltés nem indul.
Figyelt kérdés
Újra húztam a gépem és azóta nem nagyon megy a Jdownlader feltettem és nem indulnak a letöltések (datáról szedek,de van regisztrációm)Elinditom és csak azt írja ki,hogy kapcsolódás illetve néha el is indul leszed egy pár megát és meghall. Próbáltam újra tenni, letöröltem teljesen (vezérlő pult prog telep-törlés\töröltem program filesból) és úgy raktam újra de még mindig nem akar müködni. Előre is köszi2012. aug. 17. 00:05
1/1 Mr. V. válasza:
A datát kb 3-4 hónapja nem kezeli rendesen a progi, amióta a free töltőknek nem csak a sebesség, hanem a méret is korlátozva van.
Szóval nem feltétlenül nálad van a hiba.
Én prémium szerverre töltöm le a datás tartalmat (így előfizetés se kell) és onnan pedig bármivel tudom tovább szedni.
Kb. azóta nem jó a data a progiban, amióta az FSX is váltott. Még benne van a listában az FSX is, de ha j-vel próbálsz róla tölteni, egyből kidob 1 napra, hogy már töltöttél 400MB-ot, várj 24 órát. Ha böngészőből töltöm (a 24 óra elteltével), nincs ilyen probléma. Szóval szerintem csak a data és fsx pluginok nincsenek frissítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!