Windows 8 trial a 90 napos próbaidőn kívül, eltér valamiben a véglegestől, amit azok élvezhetnek akik upgradelték a wind7 rendszerüket?
A megjelenés még messze van, egy jó törésre pedig szerintem még várni kell, nem 1-2 nap lesz az. De ne is menjünk el a warez világa felé. Maradjunk a legális dolgoknál.
Tehát ha a microsoft oldaláról letöltöm:
Akkor 90 napig használhatom a teljes verziót? Sajnos az angol tudásom eléggé foghíjas. Ha valaki olvasott róla, vagy most beleolvasna és felvilágosítana azt megköszönném.
Annyit tudok, hogy format c kell 90 nap után, mert ha megvásárolnám a szoftvert októberben akkor se aktiválhatom teljes verzióra. Mindenképp újra kell telepíteni, és elvileg ehhez nincs technikai segítségnyújtás. Más valami amit fontos lenne tudni telepítés előtt?
wind7=win7
és elnézést az esetleges további elgépelésekért, álmos vagyok, és siettem
The evaluation edition will expire and cannot be upgraded.
To upgrade, the evaluation must be uninstalled and a non-evaluation version of Windows must be re-installed from your original installation media.
Ezek szerint tehát nem upgradelhető nem-trial verziósra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!