Miért olyan élvezetes játék a Minecraft?
... kérdező- meg tudlak érteni. 1 hónapja kezdtem el addig teljesen hidegen hagyott, mert videót nézni róla/ nézni ahogy a másik játszik tényleg nagyon szar. ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen, próbáld ki. én függő lettem tőle sajnos, nagyon jó játék. a kockákat meg lehet szokni (nem szar a grafikája! ne tévesszen meg, hogy minden kockákból áll!) az a jó benne, hogy nincs határ. bármit készíthetsz. luxusvillát, vagy éppen farmot, kastélyt, hidakat, bányákat, vasutakat. pontosan úgy van, ahogy a reklámban: csak a képzeleted szab határt.
és az első válaszoló... -.- figyelj, olyanról inkább ne ítélkezz, amiről k*rvára nem tudsz semmit.
Itt üt be ez a mondat: "Ne ítélkezz első látásra"
Mindenki odavan a nagy grafikájú játékokért, amiket pár óra alatt lenyomod, és nem ragadsz oda és mondod "Ez az én kedvencem", mert hamar megunod. A grafika csábító, a játékélmény is, sok ötlet van a mai játékokban, láthatatlanság, kemény AI-k, de mindegyikből hiányzik egy kis dolog. Hamar végigjátszod, hamar azt mondod hogy "Ennyi volt? Ilyen hamar vége?". Aki azt mondja hogy 3 hétig játszott egy játékkal az is valójában maximum 13 órát, hiszen naponta nem 24 órát játszik, hanem 1-2 órát. A minecraftban viszont végtelen a lehetőség, ha azt mondod "Ezzel végeztem" akkor is akad még valami, amit megtehetsz, megújíthatsz, felépíthetsz, és sohasem lesz vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!