Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok Tunngle-n...

Miért nem tudok Tunngle-n keresztül játszani?

Figyelt kérdés

Egyik haverommal játszanánk Tunggle-n keresztül, de mindkettőnknek azt írja a Tunngle jobb alsó sarokban, hogy "Port closed". Amikor belépünk egy szobába, akkor nem látjuk egymást, így csatlakozni se tudok a szerverére.

Amikor bejelentkezek a programba, akkor egyből az a hiba vár, hogy:

"2-106: Network Location Mismatch Detected! In order to host properly remember to tick the Public check-box for your games when the Windows Firewall "Allow" message comes up."

Letiltottam a tűzfalat, de nem sikerült.

Ennek ellenére bejelentkezik, és más játékosokat látok kivéve haveromat.

Mind kettőnknek routerünk van, ha ez számít valamit.

Néztem az internet beállításokat, de ott se találtam semmi olyat, amivel sikerülne megoldani a problémát.

Az új verzió óta van ilyen probléma. 4.4-es verzió van jelenleg, de régebben a 3.x verzióval semmi gond nem volt.

A 2-106-os hibát, akkor is írta, de attól független tudtunk játszani.

2012. aug. 16. 01:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!