Win7 újra lett telepitve a laptopomon, és most nincs hang. Azt irja ki, h 'nincs hangkimeneti eszköz telepitve. ' elvileg realtek ac'97 kéne, és minden ilyen ac'97-es drivert letöltöttem, de semmi, még mindig nincs hang. Mitcsináljak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 14:23
1/9 anonim válasza:
A probléma az hogy nincs telepítve a hangdriver, ezt legegyszerűbben a laptop típusa alapján találhatod meg a gyártó oldalán.
Milyen típusú a laptop(modell) és milyen oprendszered van(32 vagy 64 bit)?
2/9 A kérdező kommentje:
HP Pavilon dv5000 a modell,és 64-bites
2012. aug. 15. 16:20
3/9 anonim válasza:
Ehhez xp vagy vista driver van, azzal kell megpróbálni nagy eséllyel működni fog valamelyikkel.
4/9 A kérdező kommentje:
még igy se jó :c
nem tudsz még valamit esetleg?
2012. aug. 15. 18:06
5/9 anonim válasza:
HP fórumon találtam ezt, de szerintem ez ugyanaz amit a linkről le lehet tölteni, de szerintem 64 bitre ez sem lesz jó.
6/9 A kérdező kommentje:
ezzel se jó :CC
2012. aug. 15. 20:53
7/9 anonim válasza:
Tegyél rá vstát azon működni fog.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Még az előző vagyok. Közben utánanéztem jobban, és sajnos az asio driver önmagában nem elég, az csak egy kiegészítés a már meglévő WDM audio driver mellé. Ráadásul átlag felhasználónak nem is kell, inkább zenészeknek való :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!