Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha sony vegas 8-ban avit vagy...

Ha sony vegas 8-ban avit vagy bármit átkonvertálok wmv-be akkor miért lesz a végén a videó homályosabb?

Figyelt kérdés
Csak amiatt hogy másik formátumba konvertálom, vagy valahol lehet esetleg állítani rajta? Mondjuk ha hd-ról van szó, annyira nem így van, inkább kisebb felbontású videóknál zavar. Azt tudom hogy lehet élesíteni a képeken de valami más megoldás nincs erre? A minőséget felveszem elég magasra.
2012. aug. 14. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Tartsd meg az eredeti felbontását, ne méretezd át. Ha mégis méretezel, akkor valami jó minőségű filtert használj.
2012. aug. 14. 13:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Ugyanakkorára szoktam hagyni, de akkor is van egyfajta tompulás a színekben, és életlenebb a kép. Sajnos annyira nem értek hozzá.
2012. aug. 14. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Indokolja bármi, hogy wmv formátumot használj?
2012. aug. 14. 16:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Avira én is gondoltam de ott meg milyet válasszak a sok közül? Mert az egyiket lejátsza a másikat nem, főleg ha több gépről van szó.
2012. aug. 14. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!