Call of Duty 2-őt hogyan lehet futtatni Intel integrállt videókártyán?
Figyelt kérdés
A videókártyám: Intel(R) 82945G Express Chipset Family,telepítettem a játékot,de indításnál kiír valamilyen hibaüzenetet a Directx-el kapcsolatban,,ott az ok-ra kattintva behoz egy oldallt,de amit ott javasollnak nekem minden be van állítva,töltöttem le patchet,olvastam fórumokat de sehol sem találltam választ rá,ha valaki tudja hogyan lehet futtatni segítsen!!!2009. júl. 22. 08:38
1/5 anonim válasza:
akkor minden bizonnyal sehogyan sem lehet futtatni.
Lehet, h nem egy nagy gépigényű a cod2, de azért az integrált vga-knak még az is sok lehet
2/5 A kérdező kommentje:
Kössz a választ,de ennek ellenére sikerüllt megoldanom.Mostmár működik.
2009. júl. 22. 09:22
3/5 anonim válasza:
Szia!!!
Nekem is ugyan ilyen videókártyám van és ugyan ezt írta ki a játék mikor el akartam indítani.
Leírnád nekem hogyan sikerult megoldanod hogy elinduljon???
Üdv.:KICSI
4/5 A kérdező kommentje:
Hello KICSI!
Igaz hogy akkor sikerüllt egy kis kínlódással megcsinállnom,de sajnos 10 perc után kilépett,és nem lehetett tovább játszani,sajnos azóta se tudtam megoldani:S
2009. okt. 5. 20:47
5/5 Tóth Renátó válasza:
tegyetrek bele egy akármilyen vidókártyát FIGYELEM A CSATIVAL VIGYÁZNI KELL:AGP VAGY PCI-E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!