Minecraft szerver, Total Commander; (publikus szerver készítése ingyen, (lehetséges? ) ) segítség (? ) bővebben lent.
Tapasztalatból tudom, hogy ha az interneten rendelek egy Minecraft szervert, akkor nem kapom meg a szerver mappáját, hanem megadnak "FTP kapcsolódási adatokat" (vagy micsodát, sajnos nem tudom már...). Ha házilag szeretnék(lehet hogy 1 vagy 2 másik barátommal) egy publikus szervert készíteni, (ha egyáltalán lehetséges...) megtudnám azt csinálni hogy olyan "FTP" kapcsolatban (vagy miben) legyen a szerver mappája, s (minimum) ketten akár egyszerre hozzáférjünk a szerver mappájához, s teljes tartalmához? Elnézést ha rosszul fogalmaztam vagy nem érthető a kérdés, röviden így hangzik: 2 barátommal szeretnék Total Commander használatával egy publikus Minecraft szervert készíteni. Ha lehetséges, hogyan?
Előre is köszönöm a válaszokat!
az elejét nem értem
ha van routered akkor tudsz publikusat csinálni és a távoli asztalkapcsolattal a haverjaid is tudják kezelni de a szervert osztó gépnek 0-24 ben mennie kell hogy a szerver is 24h s legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!