Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Foxconn 6100k8ma lan drivert...

Foxconn 6100k8ma lan drivert hol találok?

Figyelt kérdés

nem működik a net (voltam bent a diginél, ki is jöttek de nem volt jó úgy se) és azt mondták hogy driver kell hozzá.

le is töltöttem párat de egyik se volt jó hozzá.

2012. aug. 13. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Utána olvastam és ezen az alaplapon egy relatek 8201bl lan vezérlő van, viszont a realtek oldalán azt írják, hogy ehhez a meghajtóprogramot általában a chipset driver tartalmazza, próbáld meg azt: [link]

Ha esetleg nem sikerülne megoldani, végső esetben kell venni egy pci lan kártyát kb. 800 forinttól kapható.

2012. aug. 13. 19:56
 2/5 A kérdező kommentje:
az van szóval adott a 2.eset, köszi, megpróbálom installálni!:)
2012. aug. 13. 20:02
 3/5 A kérdező kommentje:
hogy kell onnan leszedni?:D
2012. aug. 14. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Tech support fül, drivers ésa fájlra kell kattintani.
2012. aug. 14. 09:00
 5/5 A kérdező kommentje:

már jó!!!:) köszi szépen. a gond az volt hogy én 6000-es alaplapra kerestem drivert mert azt irták

itt a kérdésemnél meg szerintem azért írtam 6100-at mert ezt adta ki a google:D mindegy hülye voltam de köszi:) zöldkéz

2012. aug. 14. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!