Miért nem indul el a vista telepítő?
Hali!
Processzorod 64bit-es? Ha nem, akkor ne is próbálkozz. :P
Formatáltad rendesen a partíciót?
Semmiképpen sem ajánlatos egy meglévő rendszerre feltenni. Egyrészt telepítési komplikációk miatt, másrészt ha esetleg sikerül is a telepítés, később problémák/lassulások és megmagyarázhatatlan jelenségek lehetnek belőle. Mindenképp tiszta lappal érdemes kezdeni.
Javaslom neked, hogy a fontos dolgokat mentsd ki valahova, utána formatáld azt a partíciót amire szeretnéd telepíteni a rendszert, és utána telepíts.
Az első válaszolónak mondom, hogy a Vista licenszelése már nem igényli a "szarrátört" Vista telepítését... Ugyanis mindenféle törés nélkül, serial megadását mellőzve is telepíthető a Vista (sőt már az XP SP3 is), tehát nem az a baj, hogy rossz a dvd.
A telepítés ha leáll, az hardvergyanús. Futtass egy memóriatesztet.
Az első válaszadónak: Ezzel a "szír-szar" megjelöléssel már másik válaszban is találkoztam. Ez nem segítség, hanem gusztustalan nagyképűség./végy vissza az arcodból/ Talán ha a jelzőidet +ennéd rádöbbennél,hogy minek tekinted a másik embert./vagy jól laknál/
A kérdezőnek: Én ketté particionáltam a 180-as vinyót, utána xp az egyikre, vista a másikra /lemezről indítva/ telepítve.
A vas bekapcsolásakór rákérdez: vista vagy egy korábbi op.
Nekem jól működik mind a kettő. Üdv. Rokkarudi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!