Mit csináljak? Itunes winamp?
Azt hiszem,hogy el kell menjünk Portis Lajos nemzetközi sakknagymesterhez,hogy legyen szíves,és jöjjön,bogozza ki a szálakat,mert átlagos ember erre már nem képes.
Ittál?
Semmit nem értek.
Az itunes és a winamp zenelejátszó szoftverek,azaz nem "bennük" találhatóak meg a zenék,hanem valahol a számítógépen/egyéb adathordozón-ők csak lejátsszák.
Az ipodon nem tudom,hogy milyen formátumban vannak a zenék,de valószínűnek tartom,hogy eleve mp3-ban.
Amikor telepíted az iTunes-t, akkor tiltsál le mindenféle önállóságot. Először én is megszívtam. Azóta minden kérdésére a válasz következetesen nem. Eleinte még elolvastam a kérdéseit, de később rájöttem, hogy úgyis csak szívatni akar :D Szinkronizációt ne engedd, automatikus konvertálást úgyszintén. Így valamennyire kezelhető a cucc. A kovertálgatástól pedig romlik a zene minősége.
Nade. Ha jól értem, akkor te most le szeretnéd menteni a tenét az ipodról. Ehhez nem kell iTunes. Egyszerűen engedélyezd a rejtett fájlok/könyvtárak megjelenítését. Total Commanderben Beállítások/Álatlános beállítások ->Képernyő menü->pipáld ki a 'látszik a rejtett/system fájl' pontot. OK.
Ezután egyszerűen bemész az iPodba (mint külső meghajtó), és a music mappát átmásolod (Lehet, hogy valamelyik másik könyvtárban lesz, nézd végig, nincs olyan sok). A fájlneveken ne csodálkozz, azokat nem lehet eredeti állapotba visszahozni, random betűk lesznek. Ja, és a zene is ömlesztve van az ipodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!