Nem tudtok egy MMORPG készítő programot?
előző vagyok!
meg ha lenne ilyen, szerinted nem mindenki ezt használná meggazdagodásra? :D
Ajánlom a Realm Craftert:
Ezzel MMORPG-ket lehet készíteni,akár programozás nélkül.Rengeteg modell,textúra és hang effekt is van hozzá amiket használhatsz.
Ezzel elszórakozhatsz és eredményt is felmutathatsz a haveroknak,családnak még megtanulsz kódolni/modellezni és végülis eldől hogy a játék fejlesztés melyik része érdekel jobban.A demót a "Downloads" alatt találod,bal oldalon.
Szia az előző vagyok, csak utólag jutott az eszembe, hogy nem tudom hogy a pálya szerkesztője milyen,lehet-e benne pályát modellezni vagy csak kész modellekből össze rakni a pályát..Ha nem lehet modellezni,akkor még ajánlom a 3D World Studio-t is mellé...Fantasztikus pálya szerkesztő,kb olyan mint a Valve Hammer Editor csak ebből több formátumba is lehet menteni az elkészített pályát,épületeket,terepet(terrain),lightmappot:
A Demót jobb oldalon találod a "Try Now" alatt.
Mindenképp érdemes kipróbálnod.Fantasztikus pálya és terep szerkesztő.Én imádom.
Van ingyenes verziója is a Cartography Shop 4.Lényegében ez az első változata,csak a fejlesztő úgy döntött a program tovább fejlesztése során hogy az újításokkal 3D World Studio-nak nevezi el a programot,a Catrography Shop pedig ingyenes változat lesz.Ha nem tudod meg venni a 3D World Studio-t,és nem is akarod le warezolni,akkor érdemes lehet megnézned a CShop-ot.A hivatalos oldalán már nincs fent,de szerencsére a TGC-től még letölthető:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!