Milyen DVD szerkesztő programot ajánlatok?
Figyelt kérdés
Lényeg, hogy egy DVD-ből csak az extrákat szeretném (felirattal) kinyerni és egy új DVD-t létrehozni. (Menüvel)
Milyen programot ajánlatok? - Esetleg Adobe Encore?
/A fájlokat ki tudom szedni a DVD-ből/
2012. aug. 9. 12:38
1/8 anonim válasza:
A DVD Shrink erre a legmegfelelőbb, mert ki tudod választani, hogy mi kell, és ha nem szükséges (pl. ráfér a dvdre), akkor nem kódolja újra az egészet.
Itt van leírása, és le is tölthető (ingyenes is):
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyjából ismerem, de még nem barátkoztam össze vele :)
Tehát VOB fájlokból (Egy DVD extráiból) képes komplett DVD-t készíteni?
(+ Adobe Encore-al csinálnék DVD menüt)
2012. aug. 9. 17:25
4/8 anonim válasza:
Szóval külön vob-okat akarsz dvd-videóba gyúrni egy új menüvel? ConvertXtoDVD, ott vannak sablonok, meg kicsit lehet változtatni is rajtuk...
6/8 A kérdező kommentje:
Pontosan :)
2012. aug. 11. 15:48
7/8 A kérdező kommentje:
De nem sablon menü kéne hanem olyan amint én dobok össze alapból (Erre ott az Adobe Encore) De ha meg van a menü (mint fájl, gondolom én) és a Vobok (esetemben) extrák + felirat. Ezeket akarom összegyúrni egy ISO-ba :)
2012. aug. 11. 15:50
8/8 anonim válasza:
Nem tudok mit mondani. Adobe Encore-nél nincs valami javaslat? Akár youtube-on?
De pl>>> [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!