Hogy tudom ezt visszacsinálni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egyik barátom skypeon keresztül átküldött nekem egy programot, és aztán a gépem megkérdezte, hogy milyen programmal akarom megnyitni. Én erre kiválasztottam a winrart, de nem csak azt, hanem az összes programmot a számítógépen ahhoz társította, így mindegyik winrarban akar megnyílni. Próbáltam pl a Skypeot skypehoz társítani, de akkor meg mindegyik a skypehoz társult. Meg is változott az ikonképük egy szamárfüles lapra, amin a társításhoz használt program ikonja van (tehát most éppen a skype). Mi a baja, és hogy csináljam vissza?2012. aug. 8. 16:47
1/9 A kérdező kommentje:
Am minden ilyen program lnk fájl lett, ez kéne valahogy megváltoztatni, de hogy? Gyorsan kéne a megoldás, mert nem tudok semmilyen programot használni.
2012. aug. 8. 16:58
2/9 anonim válasza:
Szerintem az lnk kiterjesztést társítottad máshoz. Ha a haverod azt küldte át skypeon, akkor az nem program volt.
3/9 A kérdező kommentje:
Jó, de hogy csináljam vissza?
2012. aug. 8. 18:20
4/9 anonim válasza:
Töröld ki a WinRAR progit, akkor az összes fájl és program visszaáll az alapértelmezettre, és igy már az alapértelmezettre beállitott programok fogják megnyitni.
Ha meg ujra kapsz egy tömöritett fájl-t, akkor legfeljebb ujra feltöltöd és azzal nyitod meg.
Ezután pedig már csak tömöritett fájlt nyissál meg vele!
5/9 A kérdező kommentje:
Töröltem, de nem álltak vissza, azok továbbra is winrarként viselkednek (megnyitom őket és a winrar jön be).
2012. aug. 8. 20:02
6/9 SimkoL válasza:
Total Commander
File-ra ráállsz
File
Hozzárendelés
7/9 Racz Mario válasza:
Nekem épp ez volt. Ha a total commander nem jön(nekem nem jött be), akkor marad a windows újratelepítése. Hidd el, én már mindent kipróbáltam: vírusirás(csökkentett modban programmal, manuálisan), helyreállítok, rendszervisszaállítás,stb.), de semmi sem segített csak a windows újratelepítése.
Ja, és a haver elpufálása :D
9/9 anonim válasza:
Nem tudom milyen programott küldött át neked,de eggyett még megpróbálhatsz.Program- tulajdonság-társitás.Csak alul nejelöldbe,hogy minden ilyen vagy hasonló programott,ez nyissa meg.Mert akkor biztos az fogja megnyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!