Diablo 2 segítség?
Figyelt kérdés
nem találok működő patchet nem is biztos hogy van arra a célra kellene hogy 1024 be minimum fel tudjam tenni. Ez lehetséges vagy marad a 800x600?2012. aug. 8. 13:42
2/2 Pj0tr válasza:
Legalább ne privátba sértegess:
"hy nem mondod? 8x féle képpen beírtam felét leszedtem 1 HASZNÁLHATÓ patch nem volt de te azért google szart belinkelsz ami ugyan az grat te szerencsétlen oda volt írva nem találok használhatót.."
Ennyit a stílusodról. Arról pedig, hogy ki a szerencsétlen lehetne beszélni. Én nem agyatlanul elkezdtem mindent letölteni, hanem az olvasás csodájának a segítségével az első három fórum találatból megállapítottam, hogy nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!