Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki tud ojan progirol ami...

Valaki tud ojan progirol ami a Windows Xp-n kijelzi a rendszer hőmérségletét pl:CPU, GPU, HDD ojan valamire gondoltam mind a Windows 7 gadgets vagy bármijen hasonló progi?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 10:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Everest home

Widget XP alá pedig a yahoo widget engine

2012. aug. 8. 10:37
 2/19 anonim ***** válasza:

OLYAN BÁRMILYEN

Neked inkább helyesírási szótár kellene nem hőmérő...

2012. aug. 8. 10:40
 3/19 Golan Trevize ***** válasza:
Nincs oLYan program, ami bárminek is ki tudná jelezni a hőmérséGletét.
2012. aug. 8. 10:48
 4/19 A kérdező kommentje:

Első kőszi! :)

2,3 Inkább ha nem tudsz normálisan válaszolni huz a pi...ba el magyartanárnak!NAGYOKOS

2012. aug. 8. 10:54
 5/19 Golan Trevize ***** válasza:
Kérdező, ha nem tudsz normálisan írni, akkor ülj vissza a nyelvtanórákra.
2012. aug. 8. 10:55
 6/19 A kérdező kommentje:
Csak hogy tud nem vagyok magyar és nemis élek magyarországon csak beszélem a magyar nyelvet (ugy mint még másik 2 nyelvet) mingyá lerohanyátok az embert ha valamit elront.Szép magyar kultura bebizonyitotátok az eféle viselkedésekel!!!KŐSZŐNŐM
2012. aug. 8. 11:03
 7/19 Golan Trevize ***** válasza:

Ha nem magyar vagy és nem is magyarországon élsz, akkor mi a tökömért magyar oldalon kérsz segítséget?

Egyébként biztos, hogy magyar vagy, a fogalmazásod/szórended negyjából rendben van, és olyan szavakat használsz, ami nem igazán jellemző azokra, akik tanulták a magyart. A helyesírási hiábid viszont a tipikus tanulatlan magyar emberekre jellemzőek.

bukta...

2012. aug. 8. 11:19
 8/19 A kérdező kommentje:
Eszt most nagyon elbasztad te meg most gondolj amit akarsz!Én előtem bevizsgásztatok ha a gyakorikérdések meg csak magyarnak számit akor kérem az ADMINISTRATOROKAT hogy szerkeszék át egy kicsit a honlapot (HOGY CSAK MAGYRORSZÁGON LEGYEN ELÉRHETŐ)
2012. aug. 8. 11:27
 9/19 Golan Trevize ***** válasza:

Mi van?

Nincs olyan oldal, hogy www.intrebarifrecvente.ro?

2012. aug. 8. 11:32
 10/19 Tóthné Marika ***** válasza:
80%

A kérdező nyilván egy kifinomult, kulturált, tanult külföldi, aki itt gyakorolja a magyart.

Vagy egy pattanásos, szakmunkásbajszos panelparaszt, aki nem tudja normálisan kifejezni magát.

Vagy-vagy.

2012. aug. 8. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!