Cheat Engine miért nem működik?
Figyelt kérdés
Cheat engine 6,5 öm van ,de egyes programoknál nem ér semmit jóformán az összes hálózati programnál.
Néztem videókat, és csak xp-n láttam... (Kompatibilitási hiba talán?)
2012. aug. 7. 16:17
1/6 anonim válasza:
Online játékoknál általában nem működik...
2/6 A kérdező kommentje:
De amíg XP-m volt addig működött, mindegyiken.
2012. aug. 7. 16:49
3/6 anonim válasza:
Mindegyiknél? hát megnézem hogy egy Steam-es játékot Online hogy módosítasz, főleg ilyen amatőr programokkal mint a Cheat engine...
4/6 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel ezt a kérdést hogy okoskodjanak , kíméljetek ezektöl a válaszoktól pls.
És igen képzeld minden játékot tudtam vele hackelni.........................................
2012. aug. 8. 20:36
5/6 anonim válasza:
"Nem azért tettem fel ezt a kérdést hogy okoskodjanak"
"És igen képzeld minden játékot tudtam vele hackelni."
Csak megemlíteném a Cheat Engine saját honlapját ( [link] ) és arról egy angol mondatot:
"It will most likely not work on online games, so don't bother asking me that"
NOT WORK ONLINE GAMES
Neked lefordítom, nem működik online játékoknál, de persze csak kötözködök :)))
6/6 anonim válasza:
Na, akkor gyere Aion-ra és hackeld meg az inventorydat, a szintedet és a tapasztalatodat, aztán majd hiszek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!