Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Prototype 2-höz jó ez a config?

Prototype 2-höz jó ez a config?

Figyelt kérdés

AMD Phenom x4 955 Black Edition

Saphire Radeon HD 5870 Vapor-X

2x2GB DDR3 1600MHz ram (Kingmax)

Win7-es oprendszer...

Már felraktam a játékot, csak szaggat :S

Azért szaggat mert kevés benne a ram ? Vagy más problémája is van és ink. nevegyek +2GB ramot ?

Vagy vegyek rögtön 4GB ramot mert azzal előrébb leszek?

Mit javasoltok?

2012. aug. 7. 09:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Merevlemezed pontosan?

gépdnek birnia kelene maxot is

tápegységed pontosan?

virusirtást futatál?

.

memtest

és HDD Sentinel

futatása se ártana

2012. aug. 7. 09:49
 2/11 A kérdező kommentje:

Merevlemezt csak azért nem írtam mert nemtartottam fontosnak, de leírom:

Merevlemez: 500GB Western Digital

750GB Samsung (teljesen pontosan nemtudom megmondani milyen tipus vagy ilyesmi mert kivenni nem akarom a gépből, a dobozt meg kidobtam)

Tápegység: Chieftec (CFT-650-14CS)

Vírusírtáson már túlvagyok.

De am csak azon vagyok kiakadva hogy kb. minden játékot tudok futtatni full graffon, erre meg pont ezt nem! De még low-on se tudok vele rendesen játszani... mert akadni kezd.

A Win7 Erőforrás figyelőjében megnéztem és amikor futtatom a P2-tőt akkor jóformán az összes memóriámat felzabálja :SS

Akkor tényleg azlesz a gond ? Kevés a memóriám? :O

És ha igen, mit javasolsz ? Inkább vegyek olcsóbban 2GB-os 1600Mhz-s Kingmax-ot (4000FT) vagy inkább 4GB-os 1600Mhz-s Kingmaxot (7500Ft-ért?)

A jövő játékaira is tekintettel...

2012. aug. 7. 10:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Az lenne jó ha eladnád ramodat

és vennél Dual Chanel KIT ! -ben 8GB (2x 4GB) ramot ha gondolod 1600 as HyperX t de elég 1333 as kingmax is

.

viszont játéknak gépigénye 4gb csak igaz hogy ez ugy jó ha pluszban van meg tehát ha 1GB ot eszik windows 7 (ugye csak enyit eszik nálad?!) akkor nem ártana plusz ram

viszont hogy lowon se megy jól az más hibára utal

futasd HDD Sentinel t netröl letöltöd és az kiir mindent róla meg leteszteled és hibákat is kiirja

ha pl játék sokat használja lapozófájlt vagy játék adatfájlait akkor bizony merevlemez miat lelasulhat

és egy energiatakarékos merevlemez nem mindég gyors föleg ha kicsi a cache gyorsítótárja is (5400rmp s a green merevlemez)

illetve elöfordulnak hibás ramok is ezért irtam memtest programot (netán windows os is jó) de ha lecseréled 8GB KIT re akkor mostanidal nem kel foglalkozni:p majd aki megvete az ha netán ténleg hibás

2012. aug. 7. 10:12
 4/11 A kérdező kommentje:

HDD Sentinel nemtalált hibát, 100%-os a HDD működése...

Eladni a memüriát azért nem akarom, + most nincs is kinek...

Meg nemis tartom hihetetlenül fontosnak.

Memória teszt meg nem jelzett hibát...

Ezek után már csak azt szeretném kérdezni hogy mennyire tartod lehetségesnek hogy ha veszek egy 2GB-os memóriát, akkor azzal is szaggatni fog a gép? + Még annyit hogy a most kikerülő játékokra tekintettel, vegyek e inlább 4GB-os memóriát, vagy az már fölösleges mert nemlesz mostanában olyan játék ami kihasználná... (vagy ne tököljek a 2GB-al mert akkor a Slottok száma is csökken hanem ink. vegyek egyszerre 4GB-osat ami még lehetővé teszi hogy ha méééég esetleg kellene memória akkor tudjak belerakni)

Elég hülyén fogalmaztam de eléggé "kétségbe vagyok esve" :D

2012. aug. 7. 10:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Prototype 2 sajnos rosszul lett pc-re portolva. Legalábbis ez derül ki a sok panasz alapján. A hivatalos steam fórumon is többen panaszkodnak rossz teljesítményre olyan gépeken amin gond nélkül futnia kéne.

A fejlesztőcsapat pedig bezárt, tehát javítás sem túl valószínű.

2012. aug. 7. 10:45
 6/11 A kérdező kommentje:

Értem, azért örömmel hallom hogy a gépem amit kb 2éve vettem még mindig vinné full graffon ezt a játékot is.

De azért kár hogy ezt így csinálták meg, szivesen végig játszottam volna viszont így akkor ink nemszánok rá pénzt...max még gyüjtök és valamikor veszek egy memória Kit-et amit írtál.

THX a válaszokat, ment a zöldi :)

2012. aug. 7. 10:55
 7/11 anonim ***** válasza:
vicces mert sok gépen szaggat ezen semmivel se tudsz javítani.. és már patch se lesz mert a Radical Entertainment "game overt" kapott(háhhh mekkora szóvicc._.)
2012. aug. 7. 11:12
 8/11 anonim ***** válasza:
ja és a géped jó még úgy ahogy van.. én gyengébben játszok mai játékokat és nem tervezek semmit se cserélni
2012. aug. 7. 11:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen amugy nem szükséges memóriát böviteni mert minden másra ma még elég meg még tán egy ideig is

.

hát ezt nem tudtam kicsit rosz halani mert elvileg nagyon jó volt 1 is és ez sem lehet rossz

hátha felveszi egy másik fejlesztöcsapat netán lesz unofficional játékosok által készítet patch (persze ha jól "modolható")

hát ez van

2012. aug. 7. 11:53
 10/11 anonim ***** válasza:

A Prototype 2 PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra ez év április 24-én jelent meg, és ugyancsak kedvező fogadtatásban részesült, a nyitó hónapi eladásokban lenyomta még a Kinect Star Warst és a Modern Warfare 3-at is. Ezek után nehezen hittük el, amit a verebek csiripeltek, nevezetesen, hogy az Activision nem elégedett az értékesítéssel, és a stúdió bezárását tervezi. Pedig de.

Az első hír Twitteren érkezett ma reggel, majd a Kotaku megkeresésére az Activision kiadta a hivatalos nyilatkozatot, mely így szól:

„Bár jelentős összeget fektettünk a Prototype IP-be, az nem talált széles vásárlóközönségre. A Radical nagyon tehetséges fejlesztőcsapat, de miután több lehetőséget is végigpróbáltunk a stúdió érdekében, beleértve annak eladását is, az egyeztetések végén arra a nehéz döntésre jutottunk, hogy az egyetlen lehetőség a létszám jelentős csökkentése. Ennek értelmében pár dolgozó még részt vesz a Radical Entertainment alkalmazottjaként más Activision Publishing projektek támogatásában, de a stúdió egyetlen játékot sem készít a továbbiakban.”

Mindehhez a csapat saját Facebook-oldalán megjelentetett búcsúüzenetében annyit tett hozzá, hogy nagyon büszkék arra, amit elértek a Prototype franchise-zal, de „sajnos a Blacklight-vírus nem terjedt el olyan mértékben, mint kellett volna”. Egyben biztosították a PC-játékosokat, hogy a széria második része a boltokba kerül július 24-én.

A Radical Entertainment 2011 augusztusában ünnepelte fennállása 20. évfordulóját azzal, hogy e két évtized alatt több mint 30 millió példány kelt el játékaikból. Egy hideg üzleti döntés értelmében tehát ez a történet a mai napon, 2012. június 28-án véget ért.

nem tudom mit akarnak még ezek a pénzéhes állatok..

2012. aug. 7. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!