Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A youtube-n hogy kell élő...

A youtube-n hogy kell élő adást készíteni?

Figyelt kérdés

Sok helyen láátam,de nem tudom hogy kell!

Aki tudja a megoldást KAP EGY ZÖLD KEZET!!

2012. aug. 7. 09:19
 1/10 A kérdező kommentje:
(*Sok helyen láttam)
2012. aug. 7. 09:22
 2/10 anonim ***** válasza:
No ezt magyarázd meg, mi is ez?
2012. aug. 7. 17:36
 3/10 A kérdező kommentje:

Mit magyarázzak meg?

Azt kérdeztem hogy kell youtube-n élő adást adni!

2012. aug. 8. 09:29
 4/10 anonim ***** válasza:
ezen tényleg nincs mit magyarázni. engem is érekelne, szóval aki tud pls segytsen nekünk
2012. nov. 4. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha youtube partner vagy akkor van egy ilyen lehetőség. A youtube ad egy olyan progit amivel lehetőséged van (élőben) venni a kamerád vagy a képernyőd. Aki nem youtube partner annak sajnos nincs rá lehetősége (én így tudom).
2013. márc. 5. 15:00
 6/10 Golan Trevize ***** válasza:
100%

Ezt találtam:

"In order to ensure a great live stream viewing experience, we plan to roll this offering out incrementally. If your account is enabled for live streaming, you’ll see a promotion when you log in and a "Live Event" tab in your Video Manager. We know many of you are excited about live streaming on YouTube. If you find you have not been enabled, we welcome your enthusiasm but kindly ask for your patience.

There is no process for requesting live streaming for your account - just make sure that your account is in good standing and that you remain an active uploader who respects YouTube’s community guidelines. We’re working hard to enable the feature to as many partners as possible. We will keep you updated as the roll-out expands. Thanks in advance for your enthusiasm, understanding, and patience."

A lényeg röviden: vagy engedélyezve van már neked, és akkor a Video Manageren belül találod meg a lehetőséget, vagy várnod kell, amíg neked is elérhetővé teszik.

2013. márc. 5. 15:09
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
hangout
2013. jún. 27. 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

amúgy nem bánnám ha nem csak lefelé pontoztok vagy ez volt részemről az utolsó segítség.

Többnyire tesztelt, és jó választ adok, tehát ezentúl elvárok most már egy köszönömöt!

2013. jún. 27. 18:40
 9/10 anonim válasza:

A youtubeon kifelyezett Live adás csak partnereknek létezik de léteznek alternatím megoldások pl Google hangoutst lehet élőben közvetíteni de ez elég sz*ar

szóval gyerünk jelentkezni partnernek!

2013. szept. 8. 16:28
 10/10 anonim válasza:
Én úgy tudom semmilyen partnerség nem kell, csak: alkotói stúdió>bal oldalon élő közvetítés>aktiválás (ha jól emlékszem)>vársz 1 napot>bármikor adhasz élő adást. (Stream kulcs CTRL+C>OBS>>stream kulcs CTRL+V)
2018. nov. 18. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!