A youtube-n hogy kell élő adást készíteni?
Sok helyen láátam,de nem tudom hogy kell!
Aki tudja a megoldást KAP EGY ZÖLD KEZET!!
Mit magyarázzak meg?
Azt kérdeztem hogy kell youtube-n élő adást adni!
Ezt találtam:
"In order to ensure a great live stream viewing experience, we plan to roll this offering out incrementally. If your account is enabled for live streaming, you’ll see a promotion when you log in and a "Live Event" tab in your Video Manager. We know many of you are excited about live streaming on YouTube. If you find you have not been enabled, we welcome your enthusiasm but kindly ask for your patience.
There is no process for requesting live streaming for your account - just make sure that your account is in good standing and that you remain an active uploader who respects YouTube’s community guidelines. We’re working hard to enable the feature to as many partners as possible. We will keep you updated as the roll-out expands. Thanks in advance for your enthusiasm, understanding, and patience."
A lényeg röviden: vagy engedélyezve van már neked, és akkor a Video Manageren belül találod meg a lehetőséget, vagy várnod kell, amíg neked is elérhetővé teszik.
amúgy nem bánnám ha nem csak lefelé pontoztok vagy ez volt részemről az utolsó segítség.
Többnyire tesztelt, és jó választ adok, tehát ezentúl elvárok most már egy köszönömöt!
A youtubeon kifelyezett Live adás csak partnereknek létezik de léteznek alternatím megoldások pl Google hangoutst lehet élőben közvetíteni de ez elég sz*ar
szóval gyerünk jelentkezni partnernek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!