Milyen "alap" programokat kell letöltenem?
Újra kellet telepítenem a gépem, és hiába csinált a telepítésnél egy "windows.old" mappát, nem tudom onnan visszaállítani a programokat, mert egyik sem .exe fájl.
Ilyenekre gondolok, mint a flash player, daemon tootls, divx+web player, bittorrent, stb. Szóval az ilyen "alap" progik.
Arra is választ szeretnék találni, hogy a netről letöltött .rar féjlt miért nem ismeri fel?
Ahhoz is valamilyen progi kell?
A régebben letöltött .rar fájlt simán felismerte, és ki tudtam csomagolni, de most nem tudom mert egyszerűen nem ismeri fel vagy mi.
Alapból csak a zip-et ismeri fel. Ez ingyenes és ismeri a rar-t: [link]
Az említett programok egy része ingyenes, letöltöd, a többi is meg lesz, csak keresni kell...
Adobe Reader, 7zip, Firefox/Chrome, VLC player, Comodo Internet Security, Skype, (MSN vagy Live messenger vagy mi a rák már ez...), Open/Libre Office.
Ezek általában azok amiket fel szoktam dobni a frissen telepített gépekre.
Na meg persze a böngészőben nyitok egy flash-es oldalt és onnan feldobom az Adobe flash-ét is.
(Opcionálisan java-t is.)
A 7zip, vagy a WinRAR pedig fel fogja ismerni a rar-okat, ha társítod. Meg fogja tudni nyitni.
Mindenkinek ízlése válogatja, én ezeket szoktam felrakni a driverek mellé:
-K-Lite Codec Pack (WMP Classiccal)
-Creative MediSource aplayer (ez hardverspecifikus, de valami hanglejátszásra jól jön)
-MaxView
-Opera és addonok hozzá
-7-zip
-Avira
-f.lux
-Notepas++
-HDD Sentinel
-Daemon Tools
-Adobe Reader
-Adobe Flashplayer
-CorelDraw
-MS Office
Ja igen a Notepad++ is egy elég alap cucc és amit még tudok ajánlani az az ImgBurn CD/DVD íráshoz.
Ingyenes és mindent tud amit kell neki.
19:12 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!