Újra szeretném rakni a laptopom operácios rendszerét! Érdekelne, hogy miután felraktam az op. Redszert kell e kulön drive a beépitett eszközökhöz, mint pl. : webcam, wifi?
Kell mindenhez, ha a windows felismeri, akkor is érdemesebb a gyártó által szolgáltatottat telepíteni.
A gyártó honlapján a típus szerinti letöltéseknél megtalálsz mindent, ami kell.
Szerintem újratelepítés előtt egy Driver Genius-szal szedd le a hálózati kártya drivert és mentsd el valahova, mert ha újratelepítés után a Windows nem telepíti a drivert, akkor internet elérésed sem lesz, tehát akkor már ha szeretnéd sem tudnád leszedni a drivereket.
Ha nincs Driver Genius-od, akkor az AIDA64-gyal vagy a free SIW-vel meg tudod nézni a hálózati kártya típusát.
Ha előtelepített legális Windows -al vetted a laptopodat, akkor érdemesebb a Recovery partíciót használni. Ez gyakorlatilag egy lemezképet használ a gyári beállítások visszaállítására, és neked már csak a programokat kell feltelepíteni a driverek alapból rajta lesznek.
Ha utólag lett telepítve rá a win, akkor pedig az van amit előttem is írnak. Le kell szedni a gyártó oldaláról az összes driver -t és win újratelepítés feltenni, még akkor is ha a win felismerte a lényegesebbeket, hiszen ha nem teszed érhetnek meglepetések, pl funkciógombok nem működnek vagy a tapipad minden opciója, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!