Magyarítás? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sok oldalon láttam már, hogy a Prince of Persia The Two Thrones nevű játékhoz van e magyarítás? Hát jelenleg nincs, ezért én szívesen készítenék hozzá. Hol tudom ezt megtenni?2012. aug. 3. 09:40
1/10 anonim válasza:
Szerintem nezd meg ezt az oldalt ,de csak akkor keszits ha meg nincs hozza(a listaban megtalalhatod)
Kellemes forditast es remelem meg csinalsz majd mas jatekokhoz is:)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. aug. 5. 17:37
3/10 A kérdező kommentje:
Csak annyit szeretnék még trudni hogy ingyen van e?
2012. aug. 5. 17:38
4/10 A kérdező kommentje:
Meg az is baj hogy túl fiatal vagyok ehhez és nem nagyon tudom értelmezni.
2012. aug. 5. 17:47
5/10 anonim válasza:
hany eves vagy?
Olvasd el az egesz cikket mert csak itt tanulhatsz meg magyarositanni.
Ha az IQ-ud megvan 100, tudsz angolul ,es turelmes vagy akkor kezdheted.
6/10 A kérdező kommentje:
11 éves vok, de úgyahogy tudok angolul, és sajnos nagyon türelmetlen is vok.
2012. aug. 6. 09:44
7/10 anonim válasza:
akkor szerintem varj meg egy par evet, addig tanulj meg angolul es akkor kezdj neki
8/10 A kérdező kommentje:
Oké. De hogy őszinte legyek mégis csak láttam egy oldalt, ahová írták hogy a prince of persia t2t- hez van magyarítás, de nincs semmilyen linkje.
2012. aug. 9. 22:11
9/10 anonim válasza:
Kicsit nezz szet.A letolteseknel nezd ne a magyaritas listajanal.
10/10 A kérdező kommentje:
Már megnéztem, de nincs. Vagy az is lehet hogy ahol azt olvastam h neki megvan lehet hogy összekeverte a pop warrior within-nel.
2012. aug. 10. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!