Régen működött, most mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Van egy játékom, ami elég régi. Másolt CD-n van rajta, meg van a kód is hozzá, minden. Eddig akárhány gépre felraktam, mindig működött. Kb egy éve kitöröltem, de aztán ma fel raktam. Minden simán ment, a kódot is elfogadta, de mikor be akartam indítani, kiírta h: please insert the correct CD rom. Mi történt, hogy most meg nem indul be? ezt hogy lehetne korrigálni? előre is köszönöm a válaszokat.2012. aug. 2. 19:30
2/3 A kérdező kommentje:
próbáltam már, nem csinál semmit...akkor még ki sem írja ezt. nem történik semmi
2012. aug. 2. 20:12
3/3 anonim válasza:
Nem tudni. Egyébként az is furcsa, hogy másolt CD-n működik, mert nem szokott. Eredeti játék CD-t NEM lehet másolni úgy, hogy működjön is. Max ha szedsz le hozzá crack-et...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!