Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Heló, a spore-ról akarok...

XXDORIXx kérdése:

Heló, a spore-ról akarok kérdezni mert amikor az angol weblapon akarok belépni akk megy de ha a magyaron (és a játékban) akk nem engedi, mit tegyek? O. O

Figyelt kérdés
már mindenhol rákerestem.
2012. aug. 2. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:

És mi a konkrét kérdés? Support kellene? Mert tulajdonképpen semmit sem fogalmaztál meg a kérdésedben.

Ez a "már mindenhol rákerestem" pedig hülyeség, mert akkor már megkaptad volna a választ. Lefogadom hogy a www.ubisoft.com oldalon nem kerestél rá, mivel nem is ők adták ki a játékot, szóval már egy paradoxon-szerű állítás ez a "mindenhol rákerestem"

2012. aug. 2. 13:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Jolvann na ujvok és kész... de rákeresek akk..
2012. aug. 2. 13:54
 3/8 A kérdező kommentje:
amugymeg szerintem aszse tod h hányéves vok....szoval...
2012. aug. 2. 14:03
 4/8 anonim ***** válasza:

De fogalmazd meg rendesen a kérdést. Semmire nem mutatsz rá, kb ennyi jön le a kérdésből:

-Kérdezni akarsz a spore-ról

-Be akarsz lépni a weblapra

-Nem tudsz belépni a weblapra

Miért akarsz belépni a weblapra? nem megy a játék? Terméktámogatás kell? akkor termektamogatas.electronicarts.hu

Hová akarsz belépni a játékban? A weblapra? játékon belül? Játékba sem tudsz belépni? Kicsit egyértelműbben a problémát és ezt a "O.O" marhaságot elhagyhatnád.

Eredeti egyáltalán a Spore?

2012. aug. 2. 14:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Tény hogy nem tudom hány éves vagy, de a fogalmazási módszeredből és rövidítéseidből ítélve nem vagy több 15 évesnél.
2012. aug. 2. 14:05
 6/8 A kérdező kommentje:
köszike de 10 vagyok és csak annyi h minden jo a játékba csak hiába regisztráltam az ea.com-on a játékba az online módra nemtok belépni mert azt irja ki h Nincs ehez jogosultságod..
2012. aug. 2. 14:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Amugy meg nemtudom énse h hányéves,nem akarlak megsérteni de nem vagy valami kedves...
2012. aug. 2. 14:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Nos,megpróbáltam az ubisoft.com-al is de nem megy ... ja amugy meg internettröl töltöttem le a játékot,lehet h az a baj?
2012. aug. 3. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!