League of Legends-ben milyen karaktert vegyek meg 6300 ipért? Ti mit vettetek?
Figyelt kérdés
Hello
Van már egy Dr. Mundom, egészen tetszik, van ami az elenfelet lassítja, van ami engem gyorsít és van tömegbusztító skillje is ami nem ulti-s...
6300ip-m van, gondolkodtam branden, de ő csak 5v5ön ultival jött be :D wukong meg nem annyira tömegpusztító, de menekülni jó.
Hecarim, Nautilus, Yorick vagy vmelyről vélemény?
#6300 IP #Leahue of legends
2012. aug. 1. 23:32
11/11 anonim válasza:
Egy haverommal 1v1-eztünk Warwick VS Ashe. 6-os szinttől fogva sebezhetetlen voltam számára. 1v1-et nyomtunk a nagy mapon, miden zajlott a csata, és tényleg hajszál híján győztem le, már 1 tornyom állt, és mindenki a másik bázisát támadta, és nekem sikerült hamarabb lerombolnom a tornyot :D Warwick-et mindenképp ajánlom. Turbózni tudja a támadási sebességét akár 80%-al a második skill-el, és közben a közelben lévő társainak is ad boost-ot. Ultija mozgásképtelenné teszi és szétszedi az ellenfelet, Az életlopás ásza, és legalsóbb árkategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!