Légyszives magyarázza el valaki, hogy mit kell tennem. A nagyszüleim vettek maguknak egy új notebookot amire a Windows Home Premium van telepítve. A gond az, hogy nem magyar. Megpróbáltam beállítani a: control panel-> language and locations-ben és mindenütt szétnéztem a vezérlőpultba,de nem lett magyar.
Lehet hogy lekell töltenem egy nyelvi csomagot? Mert bekapcsoltam a windows udate cuccot és nem töltöttm le semmi nyelvi csomagot csak ilyen .NET meg ehhez hasonló fájlokat.
Szóval hogyan oldjam ezt meg? A google-ban keressek magyarosítást?
Windows 7 Home Premium-ról van szó. És megnéztem a hivatalos honlapon és ott volt egy összehasonlító táblázat a ezzel, a Professionnal, meg az Ultimatettel és abban az volt hogy a Home Premiumhoz nincs választható nyelv csak az Ultimatehez.
2012. aug. 1. 16:32
2/8 da97 válasza:
Szia hány bites a win7 ? egyébként ittvan 32 és 64 bitre 1-1 link
- Download 32-bit Windows 7 RTM MUI Language Packs (Hungarian language)
- Download 64-bit Windows 7 RTM MUI Language Packs (Hungarian language)
Tessék :))
2012. aug. 1. 16:33
3/8 da97 válasza:
nah egy kicsit pontatlan a link a google-t fogja bedobni ott menj az elsö találatra és kiadja hogy milyen nyelvekre lehet letölteni a csomagot ott kattints a hungarian -ra és már tölti is.:)
2012. aug. 1. 16:35
4/8 A kérdező kommentje:
64 bites a rendszer. Amúgy köszönöm.
2012. aug. 1. 17:36
5/8 da97 válasza:
sikerült? :)
2012. aug. 1. 18:10
6/8 A kérdező kommentje:
Hello! Letöltöttem a megfelelő fájlt ami egy .exe fájl, amit ha elindítok akkor létrehoz egy lp nevű .cab fájlt. Na most hogyan tovább, mert igazából még mindig nem lett magyar sajnos.
2012. aug. 3. 10:09
7/8 Golan Trevize válasza:
Elvileg nyelvi csomagot csak Enterprise vagy Ultimate verziókra lehet feltenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!