Skype-ban hogyan lehet törölni az üzenetnapló előzményeit EGYENKÉNT?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy létezik olyan, hogy az összes üzenetnaplót tudom törölni, de engem csak az érdekelne, hogy egy partner bizonyos előzményeit, egyenként hogyan lehet törölni.2012. aug. 1. 15:36
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos így nem lehetséges!
2012. aug. 13. 11:47
3/6 anonim válasza:
Akkor telepíts fel valami friss skypeot, mert így lehet törölni...
4/6 A kérdező kommentje:
Ellenőriztem. A legfrissebb skype van fent.
Ha az üzenet fölé húzom az egeret és nyomok egy jobb klikket, akkor az alábbi lehetőségeket dobja fel:
- másolás, - üzenet másolása, - az összes kijelölése, - könyvjelző áthelyezése ide. Ezek vannak.
Amit Te írtál, az csak az aktuális üzenetváltásnál működik, az előzményeknél nem.
2012. aug. 13. 12:38
5/6 anonim válasza:
Előzmények fülnél rákattolsz az üzenetre majd delete gomb.
6/6 FVG válasza:
Utána meg a Nézet/rejtett beszélgetések mutatásával vissza lehet állítani!! Ez így nem törlés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!