Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen ingyenes vírusirtó...

Milyen ingyenes vírusirtó illene hozzám?

Figyelt kérdés
olyan kell ami nem terheli a gépet, könnyen kezelhető,meg nem szoktam nagyon vírusokat bekapni,ja meg a windows 7 tűzfal elég lenne?

2012. júl. 31. 21:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
2012. aug. 1. 19:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Automatikusan frissíti magát bizonyos időközönként. Valószínűleg nem pont abban a pillanatban amikor elérhetővé válik az új definíció frissítés, hanem valamivel később.

Olvastam a cikket amit belinkeltél. Sajnos ez nem új keletű dolog. Már elég régóta árulnak hamis vírusirtókat a neten és gyakran lemásolják egy egy népszerűbb vírusirtónak a felületét. Megfelelő a védelmmel és egy kis óvatossággal az ilyen kamu vírusirtók nem hiszem, hogy túl nagy problémát okoznának.

2012. aug. 1. 20:03
 13/14 A kérdező kommentje:
én meg hallotam olyan történetről hogy egy kamu vírusirtóval ellenörzést csinéltak mire végzet kikapcsolt a gép azota nem nem is megy már windowssal
2012. aug. 2. 11:28
 14/14 A kérdező kommentje:
ez érdekes 2 nap allat nem is frissitete az adatbázisát,de át tudtam vágni hogy naponta csinálja ugyhogy minden nap futat egy gyrs ellenörzét nálam (40perc) és azelöt frissiti az adatbázisát
2012. aug. 3. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!