Utorrent és bittorent hiba, de mitől?
Figyelt kérdés
Hali,Windows 7 van a gépemen és tegnap jelentkezett egy hiba torrent letöltése közben, mégpedig:: a folyamat nem fé hozzá a fájl-hoz mert egy másik folyamat használja, ezt írja ki az utorrent,de a bittorrent is ezt írta miután feltettem..2009. júl. 17. 21:10
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nem futtattad esetleg a letöltött programot miközben uTorrenteztél?
üdv.
2/7 A kérdező kommentje:
nem, semmit tevés közben is kiirja,hagytam menni a torrentet,és mire hazajöttem meg volt állva,játék közben is előjön,lécci segítsen valaki:) THX
2009. júl. 17. 21:17
3/7 anonim válasza:
az adat már letöltődött? vagy még letöltés közben van?
4/7 A kérdező kommentje:
letöltés közben írja ki, a többi torrent ami benne van azt seed-eli vissza,csak a letöltésnél írja
2009. júl. 17. 21:29
5/7 anonim válasza:
minden letöltésnél ez van? vagy csak ez az egy csinálja?
6/7 A kérdező kommentje:
igen minden letöltésnél, bármiyen oldalról szedem akkor is
2009. júl. 17. 21:39
7/7 anonim válasza:
basszus nekem is ez van, és komolyan semmi válasz? szuper oprendszer csak a letöltés szar? rohadt jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!