Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Irnatok nekem kepszerkeszto...

Irnatok nekem kepszerkeszto programokat?

Figyelt kérdés
Olyanra lenne szuksegem amivel tudok kepeket osszevagni(ez a legfontosabb) De jo lenne ha mast is tudna. Nem tul bonyolult mert eleg butuska vagyok ilyen teren. Kuldenetek nekem esteleg linket is h honnan tudom letolteni? Elore is koszonom. :)
2012. júl. 31. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen. Betöltöd a hátteret egy rétegen, majd a többi képet is külön rétegeken. Amelyiknél a háttért le akarod venni, ott körbejelölöd a megtartandó részt, majd invertált kijelöléssel törlöd a többit. Így csak egy adott rész marad meg, amit önálló rétegként kezelsz. Ezt elvégzed a többin is, és utána csak a betöltött háttér marad, és fölötte lévő rétegekben az, amit meghagytál a többi képből.

Ezt bonyolultabban maszkolással is meg lehet csinálni.

Viszont ezek lépéseit leírni is hosszadalmas, mert itt egy-egy hatást több tíz-száz kattintásból lehet megcsinálni. Ehhez ismerni kell a programot, eszközeit, annak működését és lehetőségeit, mert hiába mondják hogy mivel mit csinálj, ha nem tudod hogy hol van vagy mi kell.

A neten vannak tutorialok, ahol bemutatják a program működését, abból pár hét alatt meg lehet tanulni egész jól kezelni.

2012. júl. 31. 19:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Persze, szinte mindent meg lehet oldani vele.

A Google-ban, vagy a Youtube-on rengeteg oktatóanyagot találsz.

2012. júl. 31. 19:57
 13/13 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a segitseget :)
2012. aug. 2. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!