Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit a véleményetek? Mit...

Mit a véleményetek? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Hirdettem nemrég egy oldalon hogy 50.000. ft körül keresek xboxot.

Rá 2 napra hívott egy férfi hogy neki van és 40-ért odaadná. Csak már akkor gyanús volt hogy sürget, mert mondta hogy még ma át kell utalni western unionnal a 20ezret. Átutaltuk, utána azt mondja hogy jó 3 nap múlva megjön a futárszolgálat. Utána 4 nap múlva írt sms-t, hogy visszajött hozzá a csomag és hogy adjuk meg a bankszámlaszámot és visszautalja rá a pénzt, de nem jött semmi.

Száma megvan, de ha hívom mostmár azt jelzni hogy ki van kapcsolva.

Lakhelyéről egyértelműen hazudott, a vezetéknevét el sem árulta. Tudom hogy nem lehetett volna átutalni a pénzt, de annyira sürgetett... lehet hogy a sim kártyája miatt mert hetente cserélgeti?!

Tudom hogy én vagyok a hibás, de sok MAGYAR embert segíthettek még velem együtt, ha bármilyen eszközzel segítetek megtalálni az embert, vagy megoldani ezt az ügyet! Itt főleg illegális eszközökre gondolok. Ha valakinek van, vagy tudja hol lehet kapni ilyen dolgokat amik ennek az ügynek a megoldására jók lennének írjon, és megbeszéljük a többit...

2012. júl. 31. 12:48
 1/3 Hazardteam ***** válasza:

Jósgépre gondolsz, ami egy kamu néven regisztrált simkártyáról telefonáló, személyesen sosem látott és ismeretlen korú, személyleírású lény hollétét köpi ki 100%-os pontossággal, a pillanatnyi tartózkodási helyével együtt?

Mert ha nem, akkor ott az a Western Unionos számla, mehetsz a rendőrségre. Én, amikor pénzt vettem fel rajtuk keresztül, a személyimtől kezdve a pontos összegig, meg az ellenőrzőkódig mindent közölnöm kellett. De neked nem adják ki csak úgy az adatokat, a rendőrségnek viszont kötelesek.

2012. júl. 31. 12:59
 2/3 A kérdező kommentje:
ok kösz
2012. júl. 31. 13:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Te teljesen hülye vagy amúgy?

50 ezer körül keresel használt xboxot?

45-ért vadonatújat lehet venni, 100%-ig biztonságosan, garanciával, csilivili dobozban, házhozszállítva.

Te meg egy vadidegennek elutalsz egy rakat lóvét, aki még a nevét sem árulja el ráadásul gyanúsan sürget...

Hát gratulálok, egyáltalán nem véletlen, hogy átvertek.

2012. júl. 31. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!