Hogyan írjam ki?!
Figyelt kérdés
Van egy acer aspire gépem, rajta win7.
Erre akarom feltenni a Mac OS X 10.6 snowleopardot.
Olvastam, hogy azt isoban kell kiírni, mert a windows nem fog látni sok file-t.
Már le is töltöttem, és egy kell kezdeni a telepítést hogy az iBoot programmal bebootolom.
Azt is iso ban írjam ki, úgy szedjem le, esetleg simán, programként.
És ha isoban kell kiírni, tudna-e valaki linket küldeni?
ELőre is köszi. :)
2012. júl. 31. 12:10
1/2 anonim válasza:
Heló. Ne haragudj, de ha már ott problémába ütközöl, hogy nem tudod, hogy kell kiírni iso-ban, akkor nem fog menni. Én a helyedben egy Ubuntuval, vagy Mintel próbálkoznék, az utóbbi két évben rengeteget fejlődöttek a felhasználóbarátság terén, rengeteg támogatott hardware sorolhatnám. Ezentúl rájuk is tehetsz MacOS skint, és legalább megismered közelebbről hogy is működik egy oprendszer.
2/2 A kérdező kommentje:
De nem az van hogy nem tudom hogyan kell kiírni, hanem hogy milyen formátumban. :)
És már használtam ubuntut is ilyen kíváncsiságból, de az nem nyerte el tetszésemet.
Hanem mint iso képfájlt írjam ki, vagy mint exe ?
Csak mert ugye a retail dvd-t isoban kell kiírni, és nem tudom hoyg azt is úgy kell-e. :)
2012. júl. 31. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!