Miért írja ki némely weboldal, hogy a "böngésződ elavult", "Kérjük, frissítsd a programot. " Miközben a legfrissebb böngészőverziót használom?
Példa: Google +
"A böngésződ támogatása megszűnt.
A Google+ már nem támogatja a böngésződet. Kérjük, frissítsd a programot."
megnézem a F.F névjegyét 14.0.1 verzió vana gépemen.
Rákattanok a felajánlott linkekre amiről letölthetem a legújabb verziót és szintén a 14.0.1-t töltené le.
Ugyanez a helyzet pl a www.hasznaltauto.hu oldlaon is :
"Az Ön böngészője korszerűtlen, ezért oldalunk megtekintése során problémák lehetnek. Frissítsen ingyen egy korszerűbb böngészőre!"
Megcsináltam, már, hogy töröltem , újra letöltöttem a frisset telepítettem, és a helyzet változatlan.
Mi lehet a gond? Miért nem ismerik fel a weboldalak, hogy Friss verzió van a gépen?
" Mi lehet a gond? Miért nem ismerik fel a weboldalak, hogy Friss verzió van a gépen? "
Azt érzik,hogy nem a legújabb Crome van neked fönt.
Ezek az oldalak a Ferifoxot semminek nézik,szerintük mindenkinek a Chrome-t kéne használnia.
FF 14.0.1
Nekem nem írogat ilyesmiket. Ellenőrizd a kiegészítőket, és egy vírus/malware irtás sem árthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!