Hol van a GTA-ban (vice city) a helikopter? Ha tudsz képpel együtt segíts.
GTA-Vice City-ről van szó!
Úgy tudom, hogy van a vice city-be helikopter. Segítsen valaki, ha tud akkor képpel mutassa meg hogy hol van,(de ne a helikoptert, hanem az épületet amelyken rajta van) Meg, hogy Washington Beach vagy Ocean Beach vagy melyk részen van. Meg, hogy az első ház amit kapunk a játékba ahhoz közel van, mert olvastam azt is, hogy ahhoz nagyon közel van... A vice cityben van olyan kód, ami növeli a pénzt? Ezt már valahol láttam: moneymoney <- de ez nem működik!!:S
Előre is köszi a választ!
Van egy helikopter a saját házad tetején (Diaz volt háza), illetve Downtownban is, a legészakibb híd tövében van egy ház (azt hiszem a vrock háza), annak a tetejére kell felmenni. Több hirtelen nem jut eszembe. A pénzzel pedig 3 óra játék után nem tudsz mit kezdeni, annyi van.
Néhány kép helikopterekről:
szerintem te még nem jutottál el a másik szigetre vagy ha igen akkor bocs a félreértésért
igen a Downtown-ban egy ház tetején van
ez itt találhato:
a másik szigeten keleten van az a hosszú gyorsforgalmi egyirányú út (erre is arra is),ezen mész észak felé
ha kiérsz belole ott kozel van az a helikopter, a ház oldalán találhato lépcson mehetsz fel
remélem segítettem
Szerintem is. Akkor nincs más dolgom mint játszani, mert ezt nem lehet kicselezni kóddal:)
Azért köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!