Eredeti windows XP-m nem tudja érvényesíteni magát?
Használtan vettem a laptopom egy éve, rajta is van a WinXP matrica, eddig nem volt semmi gond. ma reggel azzal köszöntött hogy szoftverhamisított a windozom. Ismerem ezt a dumát, az asztaligépünkön meggyűlt már vele a bajom (autofrissités kikapcs, újratelep stb.).
De könyörgöm, ez eredeti windows. Aztgondolnám hogy már egyszer érvényesítve is lett ha ilyen tutin működik.
Rövid nyomozás után azt sejtem hogy az office-om kavarhatott be, merthogy azt én tettem fel s nem vagyok egy informatikus... Dehát annak is már majdnem egy éve s már százszor is frissítette magát a windows azóta...
Látott már valaki ilyet?
Én láttam már. Az általam használt termék kulccsal már regisztrált valaki más és aktiválta a saját windows verzióját.
Egyik ismerősöm volt, ki is fizetettem vele. :P
Én is láttam már ilyet.
Az is lehet ám, hogy már rég nem is az az XP van rajta, ami eredetileg volt.
Rejtett partíción vagy egy recovery lemezen nincs meg az op. rendszer? Az lenne a gyári XP, amit adtak hozzá anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!