Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A torrent letöltése után ki...

A torrent letöltése után ki kell törölni a fájlt?

Figyelt kérdés

Nem azt a fájlt, amit a torrentel letöltöttünk, hanem pl: utorrent esetében: azt a kilobájtnyi méretű zöld négyzetet vagy kört.

Mert én úgy hallottam, hogy amint letöltöttem Pl: azt a 150 Mb-nyi fájlt, akkor ezek után "rögtön" le kell törölni a gépből (kuka), amit a torrent oldalról töltöttem le zöld négyzetet.

2012. júl. 29. 22:54
 1/6 MaXXeGee ***** válasza:
Miért kellene ?
2012. júl. 29. 22:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze, le *kell* törölni, különben elvisz a KGB és megkínoz. Kitől hallottad ezt a marhaságot?
2012. júl. 29. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha letöltöd a torrent fájlt, akkor azt törölheted, ha nincs rá később szükséged, mert az nincs hatással semmire

A kliensben futó folyamatot és a letöltött adatokat viszont nem törölheted, különben hit'n'run miatt megbüntethetnek.

Olyan viszont nincs, hogy kell is bármit törölni. Vagy te értelmeztél félre valamit, vagy más terjeszt hülyeséget.

Még nem késő utánaolvasni a torrentezés működésének, mert egyre butább kérdéseket teszel fel ezzel kapcsolatban, aminek a nagy része magától is értetődik, és te is rájönnél ha figyelmes vagy, vagy kipróbálod hogy mi mit csinál.

2012. júl. 29. 23:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Persze, le *kell* törölni, különben elvisz a KGB és megkínoz. Kitől hallottad ezt a marhaságot?

Az egyik barátom mondta. Azt gondoltam, hogy ha letöltöttem bármilyen fájlt a torrent-al, akkor ezzel a kilobájtnyi méretű-vel vissza tudnak ellenőrizni, mi van a gépemen, ha nem törlöm ki.

2012. júl. 29. 23:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Hülyeség. A torrent fájlban a passkeyed van benne, amivel a tracker látja, hogy forgalmazol, a torrentben lévő fájlok adatai (név, méret, szeletek száma, hash).

Ezzel senki nem kezd semmit biztonsági értelemben. Ha ilyen dolog létezne, senki nem torrentezne a veszély miatt.

2012. júl. 29. 23:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. júl. 30. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!