Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Felraktam a Doom3. És mikor...

Felraktam a Doom3. És mikor elindítom a játékot új játékra megyek kiválasztom h újonc és akkor kéri a cd-kulcsot és ez van az elején : #STR_071 8 és halványan a 8 után egy 4-es kipróbáltam sok telepítő kulcsot?

Figyelt kérdés
pl. : psbc-tasc-33wb-ph7l-co kötőjelesen nem engedi végig írni sak kőtőjel nélkül és úgy sem sikerül játszani vele? Mi a teendő?
2012. júl. 29. 13:23
 1/9 A kérdező kommentje:
És ez magyar szinkronos
2012. júl. 29. 13:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Dobj fel egy képet a hibaüzenetről, mer ez így teljesen érthetetlen.
2012. júl. 29. 13:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom h kell. Nem értek ehhez.
2012. júl. 29. 13:40
 4/9 A kérdező kommentje:

De leírom h mit ír ki :

Kérlek add meg a CD kulcsot. Amit a CD tokban vagy a lírásban kaptál.

És ez van aláírva:

#str_071 8 ezután kell a kódot beírni. és kötőjellel nm engedi írni a cd kulcsot amit a neten találtam ahogy az írtam az előbb. és ha beírtam esetleg egy kódot ezt írta ki h utána: #str_071 94

A megadott CD kulcs eltűnt vagy nem teljes. A cd kulcsot a cd tokjában találod ( csak ugye bár én ezt letöltöttem egyébként vista van fent a gépen )

2012. júl. 29. 13:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Írtam régebben egy programot arra, hogy az doom3-féle játékokból a kulcsellenőrzést eltávolítsam:

[link]

(A vízszintes vonalakat szedd ki.)

Használat:

1. Nyisd meg jegyzettömbben a doom3\base\doomkey nevű fájlt. Ellenőrizd, hogy legyen benne valami CD kulcs. Tetszőleges kulcs lehet, ha akarsz, beleírhatsz tetszőleges 16 karakterből álló kulcsot, akár azt is, hogy XYXYXYXYXYXYXYXY. Így, kötőjelek nélkül. (A "rendes" CD kulcsok utolsó két karaktere nem kell, csak az első 16.)

2. A doom3.exe fájlt húzd rá a letöltött idcrack.exe fájlra. Ha esetleg attól tartasz, hogy vírust akarok a nyakadba sózni, akkor fordítsd le forráskódból, ami szintén mellékelve van.

3. Kész, elvileg a játék nem kér többé kulcsot.

Megjegyzés: Ugyanezen engine-t használó más játékoknál is működik, pl. Quake 4, Prey stb. Csak a legfrissebb patch telepítése után érdemes használni, egyébként a működés nem garantált. A program csak a CD kulcs ellenőrzését távolítja el, mást nem. Linux-os változattal is működik, és bár nem teszteltem, elvileg osx-essel is. Maga a program is lefordítható ezen platformokra.

Megjegyzés moderátor számára, aki esetleg törölni akarja a választ: A doom 3 manapság GPL licensszel bír, szabadon módosítható és terjeszthető a program kódja, így ez az eljárás nem számít kalózkodásnak.

2012. júl. 29. 13:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek :)
2012. júl. 29. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy személy voltam, és nem vagyok skizofréniás. :)
2012. júl. 29. 14:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Jah bocsi nem figyeltem xD
2012. júl. 29. 14:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Vedd meg eredetibe és nem lesz gondod azután vele
2021. máj. 21. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!