Honnan tudom letölteni az eredeti Windows 8 operációs rendszert?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 11:42
1/8 anonim válasza:
Még nem jelent meg. Azt hiszem valamikor november körül fog megjelenni a teljes verzió.
2/8 anonim válasza:
Eredeti windows operációs rendszert nem lehet letölteni a későbbiekben sem, csak megvásárolni.
3/8 anonim válasza:
Már le lehet tölteni, csak nem fogok itt warezolni, annyit mondok hogy Dippy, wzor, caouna
és google kereső. Aktiválás még nincs, ezért nem érdemes letölteni. Van 30 napod használni...
4/8 anonim válasza:
Augusztus 15. már letöltőképessé válik, aktiválással.
5/8 anonim válasza:
Most warezoljak? Mert már tudnák adni linket.
dirtywindows.hu
és ott lesz az első cikk.
6/8 anonim válasza:
Augusztusban csak OM partnerek kapnak, sima paraszt userek október közepén vehetik meg.
7/8 anonim válasza:
Nekem megvan a végleges RTm változat, az OEM partneres, de én egy bemutató miatt kértem el az unokatestvéremtől, aki megkapta. Úgy tudom fent van a neten is, úgyhogy a Google a barátod kérdező.
8/8 anonim válasza:
ma jelent meg az MSDN változat. ez a végleges.
ÉS nekem megvaan. :PPPPP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!