Melyik Ubuntu menne el ezen a gépen?
Figyelt kérdés
AMD Sempron 3000+ 1,8 GHZ processzor, 512 MB memória, 128 MB videó kártya. A legújabbat kipróbáltam(12.04), de nagyon elég lassú volt vele.2012. júl. 27. 00:05
1/10 A kérdező kommentje:
-nagyon
2012. júl. 27. 00:07
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
És mi a különbség az Ubuntu és a Xubuntu között?
2012. júl. 27. 00:17
6/10 anonim válasza:
Különbség az Ubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Xubuntu között az ablakkezelő, ezért másképp is néznek ki, miközben a rendszer maga ugyanaz. Más ablakkezelőkkel más alapprogramok járnak, de mindegyik képes elvégezni az alapfeladatokat, tehát nem olyan, hogy az egyikben van böngésző, a másikban nincs, hanem hogy az egyikben Firefox, a másikban Konquerior.
Kubuntu - KDE
Ubuntu - Gnome
Lubuntu - LXDE
Xubuntu - XFCE
Próbáltam erőforrás szerint csökkenő sorrendben írni.
7/10 anonim válasza:
Én is inkább a Mint-re szavazok!
XFCE a nekem tetsző.Ez egyszerűbb és áttekinthetőbb.
LXDE meg (LIGHT) gépekre való, de nekem nem jön be, attól függően, hogy gyenge gépem van.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor a Xubuntu 12.04 menne rajta?
2012. júl. 27. 11:21
9/10 anonim válasza:
Gyenge gépre én a Lubuntut vagy a Puppy Linuxot ajánlanám. És igen, a Xubuntu is jó választás lehet.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettetek!
2012. júl. 27. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!