Van egy Tv-m, és milyen formátumba, és codec-el kell konvertálni, hogy lejátssza a tv?
Próbáltam 2 féle avi-val, egyik se jó. 720p-s videó (nem film, házi videó) és több részben vannak videók a kameráról .mov formátumban. Ezeket Sony Vegas Pro 11-el össze tudom vágni, és tudom is szerkeszteni, de mibe mentsem el?
Csak ezt a programot tudom használni vágásra, szerkesztésre.
Légyszíves segítsetek, mert sürgős lenne! :)
Videolejátszási formátumok: Kodektámogatás:, H.264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1,
Formátumkonténerek: AVI, MKV
Ennyit ír, sajnos ezek a leírások sem megbízhatóak, de tegyük fel, hogy ez stimmel.
Tudni kellene még,hogy mekkora felbontásig tudja ezeket, tegyük fel, hogy viszi a Full HD-t.
MKV konténert javasolnék. Azon belül h264 vagy AVC kodeket a videóhoz. A hang lehetne mp3, vagy AAC.
A mov videóidban milyen a videókodek? Ha AVC vagy h264, akkor átalakíthatnád mkv-ba konvertálás nélkül, így hamar meglenne és nem romlana a minőség.
H.264 .mov
De nem csak egy db mov, előtte még össze is kell vágni Vegas-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!