Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Torrentnél ki lehet ezt hagyni?

Torrentnél ki lehet ezt hagyni?

Figyelt kérdés

Ha pl: Töltök egy 6 GB méretű fájlt, (ami be van rar-ozva) és ha este kikapcsolom a gépet, másnap pedig újra tölteném tovább, de állandóan betölti a torrent fájlt, és emiatt nagyon megterheli a winchesteremet. Szinte recseg, ropog belé.

Ezt szeretném kihagyni, hogy ne töltse be újra minden nap. Mivel nekem csak 1 mb/s-os internetem van ezért elég lassan tölti .

2012. júl. 26. 01:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor van ellenőrzés, ha rosszul állítod le a klienset. Ha csak megállítod a torrentet, majd kilépsz belőle, akkor nincs ellenőrzés, mert nem szakadt meg hirtelen a letöltés.
2012. júl. 26. 10:49
 2/7 A kérdező kommentje:

Rosszul állítom be a klienset?

Én mindig úgy szoktam, hogy mielőtt kikapcsolom a gépet, a tálcán hagyom a torrentet, tehát nem lépek ki belőle.

Lehet, hogy ez a baj? Másnap ezért ellenőrzi mindig?

2012. júl. 26. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Rosszul állít LE, nem be.

Próbáld ki azt, hogy a torrent letöltését lestoppolod, kilépsz a kliensből, és úgy kapcsolod ki a gépet.

2012. júl. 26. 16:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, félreolvastam.
2012. júl. 26. 18:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha lestoppolom, és kilépek, akkor meg elveszik az eddig letöltött anyag. És tölti megint 0 %-ról.
2012. júl. 26. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Tudtommal ez kizárt, én az elmúlt kb. 6 évben nem találkoztam ilyesmivel. A stoppolás nincs hatással a letöltött fájlokra, a hashelés pedig pont azért van, hogy ellenőrizze a meglévőket. Az viszont 0-ról kezd el számolni, de ha a végére ér, akkor onnan folytatja ahol abbamaradt.

Ha nem ilyet tapasztalsz, akkor inkább töltsd le a legfrissebb klienst. A leállításból nem kellene annak következnie, hogy a kliens vagy a rendszer törli a fájlokat.

2012. júl. 26. 18:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egyébként utorrent 3.1-esem van.
2012. júl. 26. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!