Torrentnél ki lehet ezt hagyni?
Ha pl: Töltök egy 6 GB méretű fájlt, (ami be van rar-ozva) és ha este kikapcsolom a gépet, másnap pedig újra tölteném tovább, de állandóan betölti a torrent fájlt, és emiatt nagyon megterheli a winchesteremet. Szinte recseg, ropog belé.
Ezt szeretném kihagyni, hogy ne töltse be újra minden nap. Mivel nekem csak 1 mb/s-os internetem van ezért elég lassan tölti .
Rosszul állítom be a klienset?
Én mindig úgy szoktam, hogy mielőtt kikapcsolom a gépet, a tálcán hagyom a torrentet, tehát nem lépek ki belőle.
Lehet, hogy ez a baj? Másnap ezért ellenőrzi mindig?
Rosszul állít LE, nem be.
Próbáld ki azt, hogy a torrent letöltését lestoppolod, kilépsz a kliensből, és úgy kapcsolod ki a gépet.
Tudtommal ez kizárt, én az elmúlt kb. 6 évben nem találkoztam ilyesmivel. A stoppolás nincs hatással a letöltött fájlokra, a hashelés pedig pont azért van, hogy ellenőrizze a meglévőket. Az viszont 0-ról kezd el számolni, de ha a végére ér, akkor onnan folytatja ahol abbamaradt.
Ha nem ilyet tapasztalsz, akkor inkább töltsd le a legfrissebb klienst. A leállításból nem kellene annak következnie, hogy a kliens vagy a rendszer törli a fájlokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!