Miért nem működik a Sims 3 kiegészítőkkel?
" Sajnos mostanában az EA azt csinálja, hogy interneten is ellenőrzik a Serial Numbert (ellenőrzőkódot)."
Én kifejezetten örülök, hogy tesznek a tolvajok ellen. Ha akarsz vele játszani, akkor vagy megveszed vagy letöltesz/ellopsz egy másik feltört verziót.
Ebben van igazság. Én is megszívtam a Battlefield 3-mal. Megvettem anno 10 ezerért, azóta kitalálták a prémium rendszert, ami még egyszer ennyibe kerül. Ha meg nem veszed meg, akkor egy szemét vagy. A játékosok köpködnek egymásra. A non-prémiumos hátrányokról nem is beszélve. A megjelenő 4-5 DLC-t még nem is említettem. Kiadták az első kiegészítőt, megvették sokan, majd ezután vezették be a prémium lehetőségét, ami tartalmazza az összes későbbi kieget is. Kétszer fizeted ki ugyanazt. Jól kitalálták. Igaz, ez nem amerikai.
Azt hiszem, egy ideig én sem fogok játékot venni. De azért lopni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!