Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez mitől lehet? (Windows7,...

Ez mitől lehet? (Windows7, Gamer pc)

Figyelt kérdés
Nem rég lett feltelepítve egy windows7 oprendszer, egy elég erős játékos gépre,vírusírtó is van rajta meg minden olyan program ami kell,vagy segít valamiben a probléma elött elég gyorsan gördülékenyen futott a rendszer és minden program rajta a játékok a driverek és maga a rendszer (VILLÁM GYORSAN)!! de ma mikor levittem a kutyát kikapcsoltam a gépet hátha utánna már nem fogok gépezni... de mégis oda ültem és az fogadott rendszer indításnál hogy belassult! a programokat nem nyitja meg ha meg igen 4-5másodperc késleltetéssel (sajátgép,internet) de van amikor nem is nyitja meg lassu-tölt mikor görgetek néha meg(akad-áll) 40per van a jó gép és a szar gép között!!?? mi lehet a baj? :D
2012. júl. 25. 20:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Szinte minden 1920x1080p ben játszok a legnagyobb játékokat is! szóval gyors erős jó gép ,de mért buggyant meg íj módon ?? előre is köszi a válaszokat!
2012. júl. 25. 21:00
 2/3 A kérdező kommentje:
(40perc)
2012. júl. 25. 21:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Frissítettem a Vga drivert és most a régi! de egy driver miatt nem szokott ilyen lenni egy pc szerintem,főleg nem 40perc alatt na mind1 most működik rendesen:DD
2012. júl. 25. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!