Ez mitől lehet? (Windows7, Gamer pc)
Figyelt kérdés
Nem rég lett feltelepítve egy windows7 oprendszer, egy elég erős játékos gépre,vírusírtó is van rajta meg minden olyan program ami kell,vagy segít valamiben a probléma elött elég gyorsan gördülékenyen futott a rendszer és minden program rajta a játékok a driverek és maga a rendszer (VILLÁM GYORSAN)!! de ma mikor levittem a kutyát kikapcsoltam a gépet hátha utánna már nem fogok gépezni... de mégis oda ültem és az fogadott rendszer indításnál hogy belassult! a programokat nem nyitja meg ha meg igen 4-5másodperc késleltetéssel (sajátgép,internet) de van amikor nem is nyitja meg lassu-tölt mikor görgetek néha meg(akad-áll) 40per van a jó gép és a szar gép között!!?? mi lehet a baj? :D2012. júl. 25. 20:58
1/3 A kérdező kommentje:
Szinte minden 1920x1080p ben játszok a legnagyobb játékokat is! szóval gyors erős jó gép ,de mért buggyant meg íj módon ?? előre is köszi a válaszokat!
2012. júl. 25. 21:00
2/3 A kérdező kommentje:
(40perc)
2012. júl. 25. 21:01
3/3 A kérdező kommentje:
Frissítettem a Vga drivert és most a régi! de egy driver miatt nem szokott ilyen lenni egy pc szerintem,főleg nem 40perc alatt na mind1 most működik rendesen:DD
2012. júl. 25. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!