Ezt melyik programmal csinálták?
Figyelt kérdés
Hogy kijön az egyik ember a másikból
http://www.youtube.com/watch?v=E9NvVRV_VzU
ha van tutorial annak is örülnék
2012. júl. 25. 20:33
1/5 anonim 

válasza:

Bírom, hogy valaki belinkel egy profi klippet, hogy ezt hogy csinálják mert én is szeretnék és elvárja, hogy elmagyarázzák neki.
Akkor két mondatban leírom. Profi programokkal amikkel sokéves tapasztalattal rendelkező emberek tucatja dolgozik több napon keresztül. Ezen programok megismerése és profi használata is több hónap alatt sajátítható el.
Na ezért nincs válasz az ilyen "én is szeretnék egy komplett studiófelvételt szerkeszteni" kérdésre....
2/5 A kérdező kommentje:
-.-"
2012. júl. 26. 21:22
3/5 A kérdező kommentje:
3dmax és egy After effects
2012. júl. 26. 21:25
4/5 anonim 

válasza:

Az addig rendben van, de ahogy írtam, mindkét progi profi elsajátítása több hónap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!